instrument cluster error - Can-Am ATV Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 03-18-2009, 07:48 PM Thread Starter
Supporting Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jan 2009
Location: niagara falls, New York, USA
Posts: 365
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Post

anyone ever heard of this one? dealer plugged quad in to check for updates. now there is the letter d then the 0 in the rpm area and and an F in front of 0 on trip1 and trip2. they can't figure it out

anyone willing to trade a little freedom for a little safety deserves neither freedom or safety
rob13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-22-2009, 11:04 AM Thread Starter
Supporting Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jan 2009
Location: niagara falls, New York, USA
Posts: 365
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Post

well dealer is going to replace the instr. cluster for me. they said this was a first. prob. caused by the comp. program or who knows.

anyone willing to trade a little freedom for a little safety deserves neither freedom or safety
rob13 is offline  
post #3 of 4 Old 03-22-2009, 07:30 PM
Super Moderator
Feedback Score: 0 reviews
 
Voodoo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Winnsboro, LA , USA
Posts: 12,383
Thanks: 0
Thanked 72 Times in 72 Posts
Post

Hey dude...sorry no one answered...I have never heard of that problem, but your dealer is doing the right thing...

Voodoo


Voodoo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 03-22-2009, 07:42 PM Thread Starter
Supporting Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Jan 2009
Location: niagara falls, New York, USA
Posts: 365
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Post

no prob. figured i'd let everyone know in case they had this happen. prob. wouldn't effect the quad but it was weird. glad i'm a first for something

anyone willing to trade a little freedom for a little safety deserves neither freedom or safety
rob13 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Can-Am ATV Forum > Can-Am ATV Discussion > Can-Am / BRP

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome