Can-Am ATV Forum banner
idle

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. Can-Am Outlander
    Hello all, I visited a friend today who owns a 2014 Outlander Max XT 650 and I test drove it (for the first time) and I was amazed by how much assist DPS provided at idle RPM while stationary. It felt almost effortless then to move the handlebars. On my 2016 similar machine, DPS barely provides...
  2. Can-Am Renegade
    My renegade is idling about 1500-1600 RPM's, any suggestions? Seems to idle higher when I put it into gear too.
  3. BRP Traxter / Quest
    I was wondering if anyone out there has had this issue I’m about to mention below with their 2000 Bomby Traxter or other Cam Am bike. A few weeks ago while plowing driveways my bike stalled a couple times but a second before doing so a short rattle (not a grind) could be heard from front portion...
  4. BRP Traxter / Quest
    I was wondering if anyone out there has had this issue I’m about to mention below with their 2000 Bomby Traxter or other Cam Am bike. A few weeks ago while plowing driveways my bike stalled a couple times but a second before doing so a short rattle (not a grind) could be heard from front portion...
  5. Can-Am DS
    I am not sure if this is a frequent problem and any help would be appreciated. I bought a 2007 DS 250 from my brother-in-law last fall, about a year ago. It pretty much sat in my garage all winter and summer except for a few time I got it out just to start it and take it around the block. We...
  6. Can-Am Outlander
    Ok I need some help. I took my 2010 putty 650 out trail riding and came across a creek. The creek turned out to be way to deep. The bike never stopped running but when I got home I noticed it was idleing at 1350 rpms. Once I got it into neutral it stayed idleing that high. When I shifted into...
  7. Can-Am Outlander
    Took my Outty 800 out and power washed it this morning. After a good cleaning the gear selector wasn't working on the speedo and it wouldn't start. Checked the neutral switch and fuses etc... Then came here and did a search and found a thread to check battery connection. That fixed it, THIS SITE...
1-7 of 7 Results
Top