Can-Am ATV Forum banner
Status
Not open for further replies.

Kierunkowskazy Ryco przestały działać

1 reading
8.9K views 4 replies 4 participants last post by  toolboy  
#1 ·
Miałem zainstalowany zestaw Ryco dopuszczony do ruchu drogowego, kiedy po raz pierwszy kupiłem mój model Defender Max Limited z 2021 roku, więc nie jestem zbytnio zaznajomiony z jego okablowaniem. Wiem, że jest to plug and play i znalazłem jeden bezpiecznik liniowy. Ten bezpiecznik jest sprawny. Czy macie jakieś pomysły, czy jest jeszcze jakiś bezpiecznik liniowy, który mogę sprawdzić? Kierunkowskazy w ogóle nie działają. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, które moim zdaniem mogły być podłączone z przodu i pod tylnym siedzeniem. Brak mi pomysłów.

#4 ·
Czy zestaw w ogóle nie wykazuje aktywności elektrycznej?

Save
#5 ·
Czy twój klakson działa? Mam ten sam moduł w moim Defenderze Max Limited z 2020 roku. Sprawdź, czy dostaje zasilanie bezpośrednio z akumulatora. Jeśli tak, to w odległości około 15 cm od połączenia z akumulatorem znajduje się bezpiecznik. Jeśli klakson działa, masz inny problem i sprawdziłbym wtyczkę modułu kierunkowskazów, który jest czasami montowany pod siedzeniem kierowcy. Jeśli klakson nie działa, brakuje mu jakiegokolwiek zasilania. Możesz po prostu cofnąć się od modułu za pomocą lampki kontrolnej i sprawdzić, gdzie w końcu dostajesz zasilanie.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.