Can-Am ATV Forum banner
21 - 40 of 54 Posts
Zwiększyłem rozmiar. To jest dokładnie to, co jeździłem

Kenda Bear Claw HTR

26x11R12 (tył) $138 za sztukę
26x9R12 (przód) - $125 za sztukę

Mam poszerzenia błotników i musiałem trochę przyciąć zewnętrzną osłonę, żeby nie ocierały, gdy ściskałem tył na skokach.

nie uderzają w żadne standardowe tworzywa sztuczne
Czy masz jakieś zdjęcia? Chciałbym zobaczyć ten rozmiar opony. Zamierzam w pewnym momencie przejść na 26 cali lub 27 cali. Czuję, że te z przodu są za wąskie...

Beadlocki są koniecznością tam, gdzie jeżdżę. Amortyzator Elka jest najwyższej klasy (również drogi)
Mam kumpla Renegade, który właśnie kupił Elka Stage 3. Ma ten sam kolor i 1000R co ja. Powiedziałem mu, żeby wysłał mi zdjęcia, kiedy je zainstaluje. Jeśli i kiedy to zrobię, myślałem o sprzedaży moich akcji za 100,00 $ za sztukę. Lub sprzedawanie ich na FB Marketplace. Te standardowe, które mam, są do bani...

Mam kumpla z Renegade, który właśnie kupił Elka Stage 3. Ma ten sam kolor i 1000R co ja. Powiedziałem mu, żeby wysłał mi zdjęcia, kiedy je zainstaluje. Jeśli i kiedy to zrobię, myślałem o sprzedaży moich akcji za 100,00 $ za sztukę. Lub sprzedać je na FB Marketplace. Te standardowe, które mam, są do bani...
Tak, zgadzam się, że te amortyzatory są bezwartościowe. Każdy rodzaj agresywnej jazdy i dobrze przekroczysz limity. Pomiędzy amortyzatorami, blokadami koralików i oponami będziesz 3000 w plecy.
Czy masz piękną maszynę. Odwróć ją i od razu przejdź do XXC 1000R

21 - 40 of 54 Posts