Can-Am ATV Forum banner
41 - 54 of 54 Posts
Nowy tutaj i w pewnym sensie nowy w quadach. Jestem weteranem wyścigów NETRA, więc rozumiem, jak prawidłowo ustawić maszynę. Obecnie konfiguruję swój nowy '22 xxc1000r z kilkoma rzeczami od Cecco, HMF, RVS itp... moje pytanie brzmi... czy ktoś używa grubościennego aluminium do wzmocnienia ramy w tych maszynach, czy też stal jest właściwym rozwiązaniem? Dzięki za wszelkie rady! Przy okazji, jestem w centralnym CT i chcę wyjść i pojeździć! Wszyscy moi kumple to motocykliści, więc muszę znaleźć więcej kumpli do jazdy. Mam "kilka" tras w pobliżu, ale mam przyczepę i będę podróżować! Mogę nawet spróbować wyścigu XC tego lata.

Nowy tutaj i nowy, w pewnym sensie nowy dla quadów. Jestem weteranem wyścigów NETRA, więc rozumiem, jak prawidłowo ustawić maszynę. Obecnie konfiguruję swój nowy '22 xxc1000r z kilkoma rzeczami od Cecco, HMF, RVS itp... moje pytanie brzmi... czy ktoś używa grubościennej aluminiowej rury do wzmocnienia ramy w tych maszynach, czy też stal jest właściwym rozwiązaniem? Dzięki za wszelkie rady! Przy okazji, jestem w centralnym CT i chcę wyjść i jeździć! Wszyscy moi kumple to motocykliści, więc muszę znaleźć więcej kumpli do jazdy. Mam "trochę" szlaków w okolicy, ale mam przyczepę i będę podróżować! Mogę nawet spróbować wyścigu XC tego lata.

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Też jestem w CT.
Nie słyszałem o problemach z ramą w podwoziu G2. Wzmocnienia nigdy nie szkodzą, ale żaden z nas tego nie robił, ponieważ wszystko jest w porządku.
Jesteśmy agresywnymi jeźdźcami, ale nie puszczamy tego w powietrze podczas skoków. Zostawiam to dla Banshee lol

Ja też jestem w CT. Nie słyszałem o problemach z ramą w podwoziu G2. Wzmocnienia nigdy nie zaszkodzą, ale żaden z nas tego nie zrobił, ponieważ wszystko było w porządku. Jesteśmy agresywnymi jeźdźcami, ale nie wyskakujemy z tym podczas skoków. Zostawiam to dla Banshee lol
Dzięki za odpowiedź! Dobrze wiedzieć, że nie miałeś żadnych problemów z ramami. Widzę, że wszyscy zawodnicy xc wydają się przynajmniej robić modyfikację dolnej ramy. Wydaje się to łatwą modyfikacją, więc prawdopodobnie po prostu to zrobię. Znam prawie każdy dobry teren w CT do jazdy po single trackach ze względu na moją przynależność do NETRA. Jeździcie w CT czy jedziecie na północ? Edycja: Nie jestem też zbytnio zainteresowany wietrzeniem tak ciężkiej maszyny. Zostawię to dla Husqvarny tx 300. Wysyłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

Sprzedać go ponownie wkrótce po zakupie, tj.

Obrócić go

Nie znasz tego slangu?

Dzięki za odpowiedź! Dobrze wiedzieć, że nie miałeś żadnych problemów z ramami. Widzę, że wszyscy faceci z xc wydają się przynajmniej robić modyfikację dolnej ramy. Wydaje się to łatwą modyfikacją, więc prawdopodobnie po prostu to zrobię. Znam prawie każdy dobry obszar w CT dla single tracków ze względu na moje powiązania z NETRA. Jeździcie w CT czy jedziecie na północ?

Edycja: Nie jestem też zbytnio zainteresowany wietrzeniem tak ciężkiej maszyny. Zostawię to dla Husqvarny tx 300

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Oba, jeździmy w CT, MA, NH i ME

wyślij mi link do modyfikacji ramy, jeśli masz jakiś

41 - 54 of 54 Posts